Header image  
line decor
  HOME  ::  
line decor
     
 
       
G-kullen planerad till sommaren 2019
Jodis kommer paras i sommar. Jodis är en fantastisk hund, hon är en grymt duktig spårhund och blivit uppflyttad på varje tävling i brukset hela vägen till eliten! Hon är mjuk, mycket arbetsvillig, tycker om folk, kampa, leka och hämta pinnar. Jodis är en fransk import från rena vallande linjer, vilket ger henne en lättstyrdhet över det vanliga. De valpköpare som kommer tävla eller har egna djur(arbeta som vallhund) kommer ha förtur...
Valparna växer upp i vardagsrummet med familjen, de första tre veckorna är de bara runt de närmaste. Sedan är det fritt fram för alla att hälsa på. Den här kullen kommer namnen börja på G och vara fornnordiska, köparna väljer namn med premisserna att de kallar valpen för vad den heter. Vid leverens kommer de vara vaccinerade, avmaskade, doldafel försäkrade, registrerade i SKK och jordbruksverket. De kommer ha åkt bil förut, träffat alla slags människor, inklickade och ha gjort ett valptest. Efter valptestet kommer jag välja ut vilken valp som passar till vilken ägare.
För att få de bästa möjligheterna till bra höfter och armbågar så ska valpen äta Eukanuba Puppy Large under första året och bli buren i trappor och in/ut ur bilen. En del av priset får ni tillbaka efter att hunden har röntgats och genomfört MH vid året, det förutsätter jag att alla gör.

Tveka inte att höra av er om ni vill ha en beauceron i erat liv!


KORAD Sph1 Sph2 Jodis de la Bergerie d'Elan