Header image  
line decor
  HOME  ::  
line decor
   
 
KORAD SÖKH1 SÖKH2 ASATRONS BEILA Dakawee

large product photo 

Född: 2012-05-28
Reg. nr:  
SE42029/2012
Hälsa: HD A/A, ED 0, knä ua.
Mankhöjd: 62 cm
Vikt: 29 kg
Mentalitet: MH, skott 2. Godkänt MT (KORAD).

Utställning: Valp: HP. Juniorklass: Very good. Öppenklass: Excellent. Godkänd exteriörbeskrivning. Excellent, Ck, CACIB, BIM. Lilla Stockholm 2016.
Utbildning: Specialsök grund.
Tävling: 2:a pris Lydnadsklass 1. Uppflyttad till Lägre spår i bruks. Uppflyttad till högre sök i brukset (484,7 poäng i lägre sök). Godkänd högre sök i brukset.
Stamtavla

Beila är en hund som man måste bara älska, hon accepterar inget annat. Hon borde ha en tatuering som står "It´s all about me". Hon bär gärna på saker, älskar bollar och älskar att springa. Väldigt lätt belönad.

Vid Beilas korning syntes det hur sociallt självsäker hon är. En väldigt tillgänglig tik, tuff i hotsituationer med ett allvar och tar fram skärpa när det behövs.
Beila har bra hundspråk kan båda vara snäll och försiktig och även tuff när det behövs.
Hon är ljudlig i förväntan, har lätt att koppla av men full fart när man är ute. Hon är en hund som måste få krävande uppgifter varje dag för att må bra.

Hon är duktig i vallningen med mycket driv och lätt jobbad. Fungerade tidigt även på nöt. Vallningen kommer vi fortsätta satsa på! Hon är även tränad till att leta "brunstiga kor" och är väldigt duktig på specialsök, hon är duktig på all slags nosarbete!

Brukset är det som passar Beila bäst, sök är Beilas gren.

Planer

  • Fortsätta tävla i sök och förhoppningsvis bli uppflyttad till eliten 2020